Op zondag 25 november 2018, organiseren we onze eerste Pannenkoekenslag in Willebroek ! 

 

Alles gaat ten voordelen van dieren in nood ! 

 

Zelfs onze Pieten komen een handje helpen om de kindjes te verwelkomen !! De Sint zal het nog iets te druk hebben dan.. maar wie weet ... 

 

Komen jullie ons lekker vergezellen met een pannenkoek en een warm of koud drankje... laat het ons dan zeker weten op onze fb pagina :

https://www.facebook.com/events/269082980404725/?active_tab=about

 

U kan ons alvast ook steunen met steunkaarten dat u in ons winkeltje hier kan aankopen, Bij het meebrengen van deze kaarten kan u ook hiermee betalen op de dag zelf ! :)

 

Wij hopen jullie zeker die dag te mogen verwelkomen !!! 

 

Groetjes,

Medisupport Team 

Doe jij mee aan onze WIN ACTIE MEDISUPPORT VZW PANNENKOEKENSLAG FLYER ???? 

We willen graag een leuke prijs geven voor de leukste selfie bij onze flyer van de pannenkoekenslag!  

Hoe ga je te werk : Print de flyer uit of haal deze bij ons op, plak het op jouw raam en maak een leuke selfie bij de flyer, stuur deze in een privé bericht of mail het door naar adopt@medisupportvzw.be.  

De leukste en natuurlijk de origineelste foto krijgt een prijs, er zijn natuurlijk ook mensen die geen hond hebben, ook voor hun hebben wij een leuke prijs ! Niet nadenken, gewoon de flyer uitprinten en doe mee !  De winnaar wordt 24 november bekend gemaakt en kan zijn of haar prijs op de pannenkoekenslagdag in ontvangst nemen ! SUCCES !! WE KIJKEN UIT NAAR JULLIE SELFIES !!! 

Hieronder alvast 3 leuke foto's :) Wil je erbij staan ? zeker meedoen !!!! 

 

 

Natte Neuzendag 2018

Onze eerste editie vond plaats op 26 mei 2018, op het voetbalterrein van Blaasveld.  Door het te warme weer (+30°C) was spijtig de opkomst niet groot.  Begrijpelijk, veel te warm voor de hondjes, zelfs voor de baasjes ... Toch was het een gezellige dag met verschillende organisaties die er in de dag met hun kraampje stonden, demo's die er werden gedaan met reddingshonden... een hondenwandeling in "Het Broek" , foodtruck en frietkar.. en s'avonds het spetterende optreden van : 

 

 Jan Van De Ven, Jan Hulsmans, Yoeri Mellaerts en Houston's Problem !

 

Voor iedereen die er bij was ..  hartelijk dank !!!!Carine Meyers, is in het team van Medisupport heel belangrijk. Ze helpt ons met ideeën, organiseren van evenementen, markten enz...  

Samen wordt er ook wat creatief samengewerkt met Carine.. een kleine duizendpoot met hart voor dieren en een geweldige inzet voor ons Team ! 

Hier op de foto samen met Tasha en Chupa !

Chupa is via Medisupport geadopteerd, en komt uit het asiel van Hada Huelva (Spanje).

 

Esmeralda Frederickx, zet zich in voor promotie en marketing ! 

Een geweldige dame, dat ook zeker niet mocht ontbreken in ons Team !!!! 

Jong en dynamisch, met een heldere blik ! 

Ook heeft Esmeralda een hondje via ons geadopteerd, Tina, en zijn komt ook uit het asiel van Hada Huelva (Spanje).

Yarrith Devos, verloofde van Esmeralda, heeft zich ook aangeboden om vrijwilliger te zijn, en opteerde voor de post van website-verantwoordelijke, wat wij met veel plezier aan hem doorgeven ! Onze site zal binnenkort een heel ander jasje krijgen ! 

Nancy Van Cauwenbergh onze sportieve vrijwilliger ! Stappen voor het goede doel ! Zij doet voor ons mee aan de dodentocht ! Wie haar wil steunen en motiveren om deze uit dodentocht 2019 uit te lopen ! Je kan haar sponsoren met een bedragje op onze rekening te storten: Medisupport Vzw -  BE38 143 0987819-72 - melding : dodentocht 2019 Nancy

Alvast Bedankt !!

Ook Wanda, Frans, Vincent en MT Print Factory - onze hoofdsponsor, zijn niet weg te cijferen ! Een geweldige bende met een hart voor Medisupport en Hada Huelva !! Dank jullie voor jullie steun !!!