Vanaf begin September zijn onze Kalenders 2020 ten voordele van Medisupport vzw / Hada Huelva Spanje beschikbaar !!  Wij vinden hem alvast geslaagd !!! Peter Vanlaet (Mama's Jasje), Sigourney, Marine Prenen, Bavo Anciaux en Jan Van de Ven, .. willen wij hierbij hartelijk bedanken om samen met ons dit te hebben waargemaakt ! Ook Karl Fortenspy voor het mooie fotografiewerk, Maayke Claes voor de verzorgde make-up !!! Esmeralda Frederickx eveneens om iedereen bij elkaar te krijgen en de start van de kalender verzorgde ! Ok dank aan alle sponsors !!! Een heel team van mensen die dit hebben kunnen waarmaken !!! 

Wil je onze kalender bestellen en Medisupport vzw te steunen ? Stuur ons een mailtje - info@medisupportvzw.be - Wij zenden je alvast een bevestiging door van je bestelling !!! en danken je alvast hiervoor !!! 

Toch willen we een extra bedankje geven aan Annick Kerremans en Christoff Franckx voor het geweldig werk dat zij hebben gedaan om deze kalender helemaal top te maken, lay-out is schitterend gedaan door het medewerken van Christoff !! Alle eer ook aan deze man !!! en onze hoofdsponsor MT PRINT FACTORY !!!! ( http://www.mtprintfactory.be/index.php/contact-info )

Hoe helpen ?   Sponsors gezocht !

U kan lid worden ! 

Steunend Lid : 30€ per jaar - u kijgt 3-maandelijks een nieuwsbrief toegezonden 

Ere Lid : 50€ per jaar - u krijgt 3-maandelijks een nieuwsbrief + korting op onze activiteiten en evenementen

 

Bedrijven kunnen ook hun steentje bijdragen door eventueel 3-maandelijks een bedrag te storten op onze rekening : 

Medisupport Vzw 

BE38 143098781972

BICCODE  GEBABEBB

U kan voor het gedoneerd bedrag een factuur krijgen !!!! En uw logo wordt bij onze Sponsors geplaatst, alsook op Fb pagina van Medisupport.be !!!!! 

 

U kan ook via PayPal doneren !!! https://paypal.me/medisupport

 

Doe uw online aankopen via Trooper !!! het kost u ECHT geen cent meer !!! 

neem een kijkje !  https://trooper.be/medisupport

 

Spaar rosse centjes ! We komen ze graag ophalen !!!!  laat ons iets weten als de pot vol is :)

 

Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten om rommelmarkten te doen..  

Creativiteit is ook een pluspunt, haakt u, naait u, schilder of teken je ? laat het weten als je voor het goede doel wil meedoen ! 

 

Cocreatief

https://www.facebook.com/Cocreatief-207926276292075/    tekeningen en/of schilderijen worden ook gemaakt ten voordele van de honden in nood !!!  


Carine Meyers, is in het team van Medisupport heel belangrijk. Ze helpt ons met ideeën, organiseren van evenementen, markten enz...  

Samen wordt er ook wat creatief samengewerkt met Carine.. een kleine duizendpoot met hart voor dieren en een geweldige inzet voor ons Team ! 

Hier op de foto samen met Tasha en Chupa !

Chupa is via Medisupport geadopteerd, en komt uit het asiel van Hada Huelva (Spanje).

 

Esmeralda Frederickx, zet zich in voor promotie en marketing ! 

Een geweldige dame, dat ook zeker niet mocht ontbreken in ons Team !!!! 

Jong en dynamisch, met een heldere blik ! 

Ook heeft Esmeralda een hondje via ons geadopteerd, Tina, en zijn komt ook uit het asiel van Hada Huelva (Spanje).

Yarrith Devos, verloofde van Esmeralda, heeft zich ook aangeboden om vrijwilliger te zijn, en opteerde voor de post van website-verantwoordelijke, wat wij met veel plezier aan hem doorgeven ! Onze site zal binnenkort een heel ander jasje krijgen ! 

Nancy Van Cauwenbergh onze sportieve vrijwilliger ! Stappen voor het goede doel ! Zij doet voor ons mee aan de dodentocht ! Wie haar wil steunen en motiveren om deze uit dodentocht 2019 uit te lopen ! Je kan haar sponsoren met een bedragje op onze rekening te storten: Medisupport Vzw -  BE38 143 0987819-72 - melding : dodentocht 2019 Nancy

Alvast Bedankt !!

Ook Wanda, Frans, Vincent en MT Print Factory - onze hoofdsponsor, zijn niet weg te cijferen ! Een geweldige bende met een hart voor Medisupport en Hada Huelva !! Dank jullie voor jullie steun !!!