Hondjes ter adoptie

Kijk ook even op onze fb pagina Medisupport https://www.facebook.com/pg/medisupportbe-504630446410766/photos/?tab=album&album_id=549217698618707

 

Hebt u interesse of wenst u meer info over een bepaald hondje ? Zend dan een email naar : adopt@medisupportvzw.be , we beantwoorden  uw vragen  met veel plezier !! 

 

Adoptiegezinnen en opvanggezinnen zijn zeker welkom ! 

 

Na screening (huisbezoek) , moet u rekening houden dat het hondje na 4 weken naar zijn of haar gouden mandje mag gaan.. Van zodra het asiel van ons weet dat het door u gekozen hondje naar België of Nederland mag, maakt het asiel je hondje vertrekkensklaar, dwz.. inentingen, ontworming, sterilisatie of castratie, paspoort, chip, enz... 

 

Wij vragen (samen met het asiel afgesproken) : 295 € per hond (incl. vlucht).

Er wordt door ons een adoptiecontract opgemaakt, met overeenkomsten en beschrijving van het hondje + paspoortnummer. Dit contract wordt door beide partijen ondertekend.  

 

De voorzitster, zal enkele weken daarna contact met u opnemen om te zien of alles ok gaat, en indien nodig kan zij je verder helpen mochten er problemen zijn ... (gedrag.. enz)

 

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als adoptiegezin of opvanggezin.

 

 

U kan onze hondjes vinden op  https://www.adopteer.be/organisaties/medisupport-vzw

 


https://www.adopteer.be/organisaties/medisupport-vzw

 

Daar kan u onze andere hondjes die naar een warme thuis zoeken op terugvinden !!  

 

Carine Meyers, is in het team van Medisupport heel belangrijk. Ze helpt ons met ideeën, organiseren van evenementen, markten enz...  

Samen wordt er ook wat creatief samengewerkt met Carine.. een kleine duizendpoot met hart voor dieren en een geweldige inzet voor ons Team ! 

Hier op de foto samen met Tasha en Chupa !

Chupa is via Medisupport geadopteerd, en komt uit het asiel van Hada Huelva (Spanje).

 

Esmeralda Frederickx, zet zich in voor promotie en marketing ! 

Een geweldige dame, dat ook zeker niet mocht ontbreken in ons Team !!!! 

Jong en dynamisch, met een heldere blik ! 

Ook heeft Esmeralda een hondje via ons geadopteerd, Tina, en zijn komt ook uit het asiel van Hada Huelva (Spanje).

Yarrith Devos, verloofde van Esmeralda, heeft zich ook aangeboden om vrijwilliger te zijn, en opteerde voor de post van website-verantwoordelijke, wat wij met veel plezier aan hem doorgeven ! Onze site zal binnenkort een heel ander jasje krijgen ! 

Nancy Van Cauwenbergh onze sportieve vrijwilliger ! Stappen voor het goede doel ! Zij doet voor ons mee aan de dodentocht ! Wie haar wil steunen en motiveren om deze uit dodentocht 2019 uit te lopen ! Je kan haar sponsoren met een bedragje op onze rekening te storten: Medisupport Vzw -  BE38 143 0987819-72 - melding : dodentocht 2019 Nancy

Alvast Bedankt !!

Ook Wanda, Frans, Vincent en MT Print Factory - onze hoofdsponsor, zijn niet weg te cijferen ! Een geweldige bende met een hart voor Medisupport en Hada Huelva !! Dank jullie voor jullie steun !!!